Muži z Kalnej nad Hronom chceli ukradnúť kravy: Polícia ich zadržala priamo pri čine!

NETKY.SK • 5 September 2014, 14:16 • 2 min
Muži z Kalnej nad Hronom chceli ukradnúť kravy: Polícia ich zadržala priamo pri čine!

KALNÁ NAD HRONOM - Policajtom z Kalnej nad Hronom sa podarilo v Poľnohospodárskom družstve v Beši zadržať zlodejov priamo pri krádeži.

slovakia

left justify in out

Ako informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, traja muži z okresu Nové Zámky v stredu 3. septembra večer zaparkovali svoje vozidlo Škoda Favorit za areálom družstva a vošli do objektu. "Následne z neuzamknutej maštale chceli odcudziť kravu. Trojici mužov sa najskôr nedarilo, pretože prvá krava im ušla a voľne behala po areáli. Druhú teľnú 700-kilogramovú jalovicu prineseným lanom prevlečeným do slučky sa im podarilo chytiť. Bučanie ostatných kráv zaujalo strážnika, ktorý bez váhania zavolal na číslo 158," uviedla Bruchterová. 
     

Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá celý objekt zmapovala a zasiahla. Policajti si na zlodejov dobytka počkali v objekte a zadržali ich priamo pri krádeži. "Po ich zásahu 40-ročný Marián, 23-ročný René a 41-ročný Daniel skončili na policajnom oddelení, kde ich k veci vypočuli. Sedemstokilogramová jalovica v hodnote 1000 eur bola vrátená späť do maštale," povedala Bruchterová. Ako dodala, poverený policajt obvinil všetkých troch mužov z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. V prípade preukázania viny im hrozí dvojročný trest odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies