Muži vylúpili kaviareň, neodhlásili sa však z Facebooku

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 05:00 • 2 min
Muži vylúpili kaviareň, neodhlásili sa však z Facebooku

Muži vylúpili kaviareň, neodhlásili sa však z Facebooku

slovakia

left justify in out

img

Dvaja muži zo západnej Kolumbie vylúpili internetovú kaviareň, no jeden z nich urobil nepochopiteľnú chybu - pri odchode z miesta činu sa zabudol odhlásiť zo sociálnej siete Facebook. Páchateľov trestného činu tak polícia na základe osobných údajov veľmi ľahko dolapila.

Dvojica sa v internetovej kaviarni najprv venovala surfovaniu na internete. Po chvíli však vstali a so zbraňami v ruke si vypýtali všetky peniaze z pokladne. Keď mali peniaze, utiekli z podniku na motocykli. V súčasnosti sú už páchatelia za mrežami.

Sociálna sieť Facebook, no predovšetkým hlúposť páchateľov, usvedčila v posledných mesiacoch už nejedného kriminálnika. Napríklad v decembri istý Isiah Cutler vylúpil spolu s tromi tínedžermi obchod v Pittsburghu. Nepochopiteľne potom na Facebook umiestnil fotografiu, na ktorej bolo niekoľko ukradnutých vecí. V apríli zase Michaela Bakera z Kentucky zadržali po tom, čo na Facebook zavesil svoju fotku, ktorú vyhotovil pri kradnutí benzínu z policajného auta.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona