Muži vs.ženský plač

NETKY.SK • 24 September 2016, 14:35 • 2 min
Muži vs.ženský plač

BRATISLAVA - Dôvodov na plač môže byť neskutočne veľa. Ten ženský môže byť spôsobený bolesťou, smútkom, strachom, ale i radosťou. Nech už máte dôvod akýkoľvek verte, že žiadny chlap vás takto nechce vidieť.

slovakia

left justify in out

Odborníci zistili, že keď sú páni svedkom uplakanej situácie, spôsobuje im to depresiu. To by pre nich ešte nebolo také strašné ako fakt, že s "náladou pod psa" sa znižuje aj hladina testosterónu, čo vedie k potlačeniu ich sexuálneho apetítu. 

 

Zvyknite si na to, že pochopenia sa doma vážne nedočkáte. Miesto sklamania, že vám ten váš vôbec nerozumie a nechce sa pozerať na váš niekoľkohodinový plač zavolajte kamarátke a vyplačte sa na rameni jej. Tá vás pochopí a možno vám dá lepšiu radu ako mužská polovička.

 

Vedeli ste, že plač je zdraviu prospešný? Odborníci tvrdia, že je to ten najlepší antistresový nástroj. Slzy totiž obsahujú zvýšené hladiny proteínu, mangánu, draslíka a určité špeciálne látky, ktoré prirodzene otupujú bolesť. S trochou nadsadenia by sa dalo povedať, že pre jeho liečivé schopnosti ho nie je nikdy dosť. 

 

Myslíte si, že chlapi neplačú? Omyl, možno to len lepšie taja. Nasledujúce video vám ukáže, že aj chlapi mávajú slabé momenty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies