Muži v pražskom metre nadávali a vyhrážali sa žene v šatke

NETKY.SK • 7 November 2015, 10:25 • 2 min
Muži v pražskom metre nadávali a vyhrážali sa žene v šatke

PRAHA - Pražskí kriminalisti vyšetrujú prípad ženy, ktorá sa pre svoje náboženské vyznanie stala terčom urážok dvoch mužov.

slovakia

left justify in out

Mužov zadržali, ale polícia zatiaľ nemá žiadneho svedka tohto incidentu, informoval dnes český spravodajský portál Novinky.cz.

 

Žena (33) cestovala večer 26. septembra metrom zo stanice Můstek do stanice Veleslavín. Na hlave mala šatku ako symbol svojho vierovyznania. Práve preto sa k nej začali neslušne správať dvaja muži vo veku 27 a 31 rokov. Údajne jej veľmi vulgárne nadávali a vyhrážali sa jej.

 

Podľa oznamovateľky incidentu sa jej ešte vo vagóne zastala neznáma žena, ktorá ju aj odprevadila z dosahu zúrivcov, uviedol hovorca polície Tomáš Hulan. Policajtom sa podarilo mužov zadržať a vyšetrujú ich pre podozrenie z trestných činov výtržníctva a nebezpečného vyhrážania.

 

Kriminalisti však potrebujú svedkov udalosti a tak požiadali širokú verejnosť o spoluprácu, informoval portál Novinky.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies