Muži v kuklách prepadli pumpu v obci Láb

NETKY.SK • 31 Január 2015, 11:15 • 2 min
Muži v kuklách prepadli pumpu v obci Láb

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľoch dnešného prepadu čerpacej stanice v obci Láb v okrese Malacky.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, dvaja muži maskovaní kuklami a kapucňami vošli do priestorov čerpacej stanice dnes približne päť minút po polnoci. Kým jeden z páchateľov so zbraňou v ruke pritlačil zamestnanca čerpacej stanice k stene, druhý spoza predajného pultu ukradol drevenú nádobu a peňaženku s peniazmi. Pri odchode jeden z páchateľov vytiahol slzotvorný plyn, ktorý nastriekal zamestnancovi do tváre. S odcudzenou hotovosťou viac ako 3 000 eur následne ušli. Pri prepade nebol nikto zranený. V čase prepadu nebol na čerpacej stanici žiadny klient. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

 

Jeden z páchateľov bol vysoký približne 180 centimetrov, na tvári mal čiernu kuklu a na hlave kapucňu bledej farby. Oblečenú mal čiernu zimnú bundu so žltými pásmi, tmavé nohavice a na rukách mal pravdepodobne gumené rukavice bledomodrej farby. Ozbrojený bol krátkou čiernou strelnou zbraňou. Druhý z páchateľov bol maskovaný čiernou kuklou a kapucňou na hlave. Oblečenú mal modrú zimnú bundu. V prípade, že si občania všimli dnes v čase okolo 00:05 na čerpacej stanici v obci Láb a v jej blízkom okolí unikajúcich mužov, alebo akékoľvek podozrivé konanie osôb, informácie môžu poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies