Muži sa pýtajú na výkon a spotrebu, ženy na farbu a parkovacie senzory

NETKY.SK • 5 August 2014, 12:18 • 2 min
Muži sa pýtajú na výkon a spotrebu, ženy na farbu a parkovacie senzory

BRATISLAVA - Najobľúbenejšia farba auta je biela, muži po nej obľubujú viac čiernu a tmavohnedú, ženy striebornú a červenú. Muži víťazia v technických otázkach, ženy vo finančnej zodpovednosti. Pre rodiny s malými deťmi je spoločnou prioritou veľkosť kufra pre kočík.

slovakia

left justify in out

Muži a ženy majú pri kúpe auta odlišné priority. Slováci sa najčastejšie zaujímajú o výkon a spotrebu, ich nežnejšie polovičky sa pýtajú hlavne na farbu a parkovacie senzory. Z prieskumu, ktorý vypracovala spoločnosť Hyundai medzi slovenskými zákazníkmi ďalej vyplýva, že muži sú síce viac technicky zdatnejší, ženy ich však porážajú vo finančnej zodpovednosti.

 

Slovenský zákazník je síce podrobne zorientovaný vo všetkých parametroch auta, často však prekročí svoj pôvodne plánovaný rozpočet výmenou za ďalšie doplnky. Ženy sa v technických otázkach strácajú, ale väčšinou sa striktne držia sumy, ktorú si pôvodne naplánovali.

 

Spoločnú prioritu majú muži a ženy v prípade, ak ide o rodinu s malými deťmi. Vtedy sú najčastejšie kladené otázky tie, ktoré sa týkajú objemu batožinového priestoru. Medzi ďalšie veci, o ktoré sa v rovnakom pomere zaujímajú, patrí navigácia a vyhrievané sedadlá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies