Muži kradli v hoteloch, hrozia im až tri roky!

NETKY.SK • 20 Október 2014, 14:51 • 2 min
Muži kradli v hoteloch, hrozia im až tri roky!

BRATISLAVA/TRNAVA - Policajti objasnili krádeže v trnavských hoteloch. Na sídlisku Družba vykradol 33-ročný Trnavčan izby dvoch dievčat. Odniesol si značkové notebooky s príslušenstvom, doklady, peňaženku a stravné lístky.

slovakia

left justify in out

Ukradnuté veci predal za 160 eur, no škody, ktoré spôsobil presiahli tisíc eur. Muža obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody. Za krádež ho už odsúdili aj pred rokom, teraz mu hrozí až trojročný trest.


Štyridsaťročný Trnavčan zase vykradol kanceláriu pomocného personálu v hoteli v centre mesta. Zlodej zobral alkohol v menších baleniach, nealko nápoje a džúsy a slané pochutiny. Pribalili si aj dva prenosné telefóny, vyše 160 uterákov a osušiek. Škody vyčíslili na 700 eur. Obvinený muž kradol aj v masážnom salóne neďaleko hotela, kde vzal značkový mikrosystém a osušky v hodnote 600 eur. Trnavčana, ktorého súd už vlani odsúdil za krádež na jeden rok nepodmienečne, eskortovali policajti do väzby. Aj v tomto prípade hrozí páchateľovi až trojročný pobyt za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies