Muži chceli ukradnúť kravy, polícia ich zadržala pri čine

NETKY.SK • 5 September 2014, 11:04 • 2 min
Muži chceli ukradnúť kravy, polícia ich zadržala pri čine

BRATISLAVA - Policajti z Kalnej nad Hronom v okrese Levice zadržali troch mužov, ktorí sa snažili v Poľnohospodárskom družstve v Beši ukradnúť kravy.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, muži v stredu 3. septembra približne o 20:30 zaparkovali Škodu Favorit za areálom a vošli do objektu. Z neuzamknutej maštale chceli ukradnúť kravu, no akosi sa im nedarilo. Prvá krava im ušla a voľne behala po areáli, druhú teľnú 700-kilogramovú jalovicu sa im však podarilo chytiť. Bučanie ostatných kráv zaujalo strážnika, ktorý zavolal na číslo 158. Na miesto dorazila policajná hliadka, ktorá okamžite zasiahla. Policajti si na zlodejov dobytka počkali a zadržali ich priamo pri krádeži, 40-ročný Marián, 23-ročný René a 41-ročný Daniel skončili na policajnom oddelení. Jalovicu, ktorá mala hodnotu tisíc eur, vrátili do maštale. Poverený policajt všetkých troch obvinil z krádeže spáchanej formou spolupáchateľstva. V prípade preukázania viny im hrozí dvojročný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies