Muži by mali močiť posediačky, navrhuje minister

NETKY.SK • 29 August 2012, 12:00 • 2 min
 Muži by mali močiť posediačky, navrhuje minister

Muži by mali močiť posediačky, navrhuje minister - Life style Taiwanský minister životného prostredia Stephen Shen vyhlásil, že muži by mali močiť posediačky. Podľa jeho názoru by tak boli verejné toalety čistejšie a taktiež by menej zapáchali.

slovakia

left justify in out

img

Taiwanský minister životného prostredia Stephen Shen vyhlásil, že muži by mali močiť posediačky. Podľa jeho názoru by tak boli verejné toalety čistejšie a taktiež by menej zapáchali.
Shenov nápad vzbudil v ostrovnej krajine rôzne reakcie. Väčšina žien tento návrh víta, mnoho mužov sa však na sociálnych sieťach vyjadrilo, že by pre nich bolo ťažké zvyknúť si na nový spôsob. Ministerstvo si však za nápadom stojí a ešte tento týždeň chce požiadať lokálne úrady, aby na verejných toaletách vyvesili oznamy, ktoré budú mužom odporúčať močenie posediačky. Samotný minister údajne močí posediačky doma aj na verejných záchodoch. "Chceme sa učiť od Japonska a Švédska. Počuli sme, že v Japonsku močí posediačky až 30 percent mužov," uviedol Yuan Shaw-jing z ministerstva životného prostredia. Na Taiwane je približne 100-tisíc verejných toaliet, ktoré inšpektori z ministerstva pravidelne kontrolujú. Väčšina z nich dostáva vysoké hodnotenie, podľa zástupcov ministerstva však stále existuje priestor na zlepšovanie. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies