Múzeum mincí a medailí v Kremnici má novú webovú stránku

NETKY.SK • 3 Január 2011, 12:52 • 2 min
Múzeum mincí a medailí v Kremnici má novú webovú stránku

Múzeum mincí a medailí v Kremnici má novú webovú stránku - Kultúra Novú webovú stránku Múzea mincí a medailí v Kremnici sprístupnila verejnosti Národná banka Slovenska (NBS). Stránku zverejnila tiež na nových internetových adresách.

slovakia

left justify in out

Novú webovú stránku Múzea mincí a medailí v Kremnici sprístupnila verejnosti Národná banka Slovenska (NBS). Stránku zverejnila tiež na nových internetových adresách. TASR informovala vedúca tlačového a edičného oddelenia NBS Jana Kováčová.
      Stránka je od dnešného dňa prístupná nielen cez stránku NBS, ale aj prostredníctvom novej adresy www.muzeumkremnica.sk. "Múzeum mincí a medailí v Kremnici je od roku 1994 súčasťou NBS. Verejnosť informácie o múzeu často hľadala medzi stránkami múzeí, nie prostredníctvom webovej stránky NBS," objasnila Kováčová. Pokračovala, že stránka múzea sa odlišuje od stránky NBS aj farebnosťou a dizajnom, lepšie tak zohľadňuje prezentačné potreby múzea. Jej návštevníkom sú k dispozícii - atraktívnejší vzhľad, jednoduchšia orientácia a bohatá fotogaléria. Okrem informácií o jednotlivých výstavách získajú informácie o podujatiach múzea, medzi ktoré tradične patria Noc múzeí, Letné noci múz či rôzne koncerty. Návštevníci stránky majú tiež možnosť cez Knihu návštev zaslať pracovníkom múzea e-mail so svojimi podnetmi, spätnou väzbou na návštevu a otázky týkajúce sa jednotlivých podujatí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies