Muža zrazil vlak v rýchlosti 177 km/h: Má len drobné zranenia!

NETKY.SK • 20 August 2013, 16:00 • 2 min
Muža zrazil vlak v rýchlosti 177 km/h: Má len drobné zranenia!

MICHIGAN CITY – Obrovské šťastie a neuveriteľne silného anjela strážneho má jeden Američan z mesta Michigan City v štáte Indiana.

slovakia

left justify in out

Darryle See (22) prechádzal cez koľajnice so slúchadlami na ušiach, keď ho vlak zmietol z koľajiska. Ten išiel rýchlosťou 177 km/h a mladík akoby zázrakom fatálny náraz prežil. Dokoca utrpel iba menšie zranenia. Vlak pred zrážkou niekoľkokrát zatrúbil, See ho však kvôli hudbe nepočul.

Náraz bol taký silný, že mladík odletel 6 metrov a jeho topánky sa dokonca našli až 45 metrov od miesta zrážky. „Som ok,“ povedal See, ktorý leži v nemocnici a dodal: „Nie je to najlepšie ale som v pohode.“

Policajný dôstojník John Boyd povedal, že nikdy sa nestretol s niekým, kto by takýto náraz prežil. „Vyšetrovateľ povedal, že sa jednalo o priamy náraz,“ povedal Boyd. „Normálne sa so mnou rozprával, bol pri vedomí a sedel. Nikdy by som nebol povedal, že ho práve zrazil vlak,“ opísal Boyd prvé stretnutie s postihnutým.

See má zlomenú panvu, poranený krk a zlomenú ruku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies