Muža z Vysočiny obvinili zo znásilnenia vlastných sestier

NETKY.SK • 12 Február 2014, 18:15 • 2 min
Muža z Vysočiny obvinili zo znásilnenia vlastných sestier

PRAHA - Tridsaťsedemročný muž z Vysočiny čelí obvineniam, že vlani opakovane znásilnil svoje dve sestry vo veku 30 a 17 rokov, informovali dnes české médiá.

slovakia

left justify in out

"Tridsaťročná žena kriminalistom oznámila, že ju brat opakovane donútil pod hrozbou násilia k súloži a ona zo strachu jeho správanie znášala a nikomu vo svojom okolí nič nepovedala. V jednom prípade bola pri celej udalosti prítomná (jej) ročná dcéra," uviedla hovorkyňa krajskej polície. Podobne vypovedala aj druhá, 17-ročná sestra. 
      

Muž z mesta z Chotěboř sa okrem toho pokúsil znásilniť aj svoju 14-ročnú neter, ktorá mu ale ušla. 
      

Server iDnes.cz uviedol, že polícia páchateľa zadržala a obvinila už vlani v novembri, ale o prípade informovala až teraz. Podľa hovorkyne krajskej polície Danu Čírtkovej, sa muž dopúšťal mravnostnej trestnej činnosti vlani na jar a v lete. 
      

Páchateľa pre obdobný delikt vyšetrovali už aj v minulosti na inom mieste ČR, ale nič sa mu vtedy nepreukázalo. Teraz mu hrozí až 10-ročný nepodmienečný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies