Muža z obce Ľubotín obvinili s vydierania exmanželky, hrozí mu trest

NETKY.SK • 1 Február 2017, 16:39 • 2 min
Muža z obce Ľubotín obvinili s vydierania exmanželky, hrozí mu trest

BRATISLAVA - Policajný vyšetrovateľ obvinil 38-ročného Patrika zo zločinu vydierania.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, muž v pondelok popoludní v obci Ľubotín v okrese Stará Ľubovňa na autobusovej zastávke chytil svoju 36-ročnú bývalú manželku za šál a ťahal ju za roh neďalekej budovy.

 

"Žene vulgárne nadával, sotil do nej, pričom spadla na zem. Bránil jej vybrať mobilný telefón z tašky a nútil ju, aby išla po dcéru do škôlky, pričom ju držal za bundu a tlačil ju pred sebou smerom k škôlke," uviedla Migaľová.

 

Po vyzdvihnutí dcéry zo škôlky ju muž podľa polície vzal na neznáme miesto. "Napadnutá žena toto konanie z obavy o svoj život a život svojej dcéry oznámila na polícii. Patrik dcéru matke vrátil po dvoch hodinách a sám sa dostavil na miestne obvodné oddelenie, kde ho zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia," povedala Migaľová. Napadnutá žena doposiaľ lekárske ošetrenie nevyhľadala.

 

"Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného muža do väzby. Zákon pri tomto trestnom čine stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na štyri až desať rokov," dodala Migaľová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies