Muža podpálil v chatke, ďalší útočil nožom

NETKY.SK • 14 August 2015, 13:55 • 2 min
Muža podpálil v chatke, ďalší útočil nožom

BRATISLAVA/TRNAVA - S ťažkými zraneniami skončil 52-ročný muž, ktorého v záhradnej chatke na Linčianskej ulici v Trnave podpálil o dva roky starší Trnavčan.

slovakia

left justify in out

Páchateľ mu najprv vulgárne nadával a kričal na neho, následne ho napadol a zapaľovačom podpálil košeľu, ktorú hodil vedľa neho na matrac. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, matrac začal horieť, vzápätí sa rozhorela celá chatka. Už trestaného 54-ročného Jána obvinili z ublíženia na zdraví, vyšetrovateľ spracoval aj návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na štyri až desať rokov.

 

Ďalší páchateľ útočil nožom. Osemnásťročný Bratislavčan ešte koncom marca napadol pred rodinným domom v Piešťanoch 23-ročného muža. Bez slov vytiahol nôž a muža porezal na krku a ruke. Mladého muža v týchto dňoch obvinili z ublíženia na zdraví a výtržníctva, hrozia mu až tri roky za mrežami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies