Muža podozrivého zo zastrelenia 5 ľudí v štáte Georgia našli mŕtveho

NETKY.SK • 23 Apríl 2016, 13:34 • 2 min
Muža podozrivého zo zastrelenia 5 ľudí v štáte Georgia našli mŕtveho

APPLING - Muža označovaného za aktéra piatkovej streľby v americkom štáte Georgia, pri ktorej zahynulo päť ľudí, našli mŕtveho v jeho dome, kde pravdepodobne spáchal samovraždu. Agentúra AP o tom dnes informovala s odvolaním sa na úrad oblastného šerifa.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný Wayne Anthony Hawes, ktorý údajne siahol po zbrani v rámci riešenia rodinných sporov, si zjavne spôsobil smrtiace strelné poranenie po tom, ako na dvoch rôznych miestach zastrelil celkovo troch mužov a dve ženy. Dejiskom tejto drámy bola obec Appling ležiaca severozápadne od mesta Augusta pri hranici Georgie s Južnou Karolínou.

 

Úrad šerifa potvrdil, že obete vo veku 31-85 rokov sa s Hawesom poznali a niektoré z nich boli príslušníkmi rodiny jeho manželky, ktorá sa s ním údajne chcela rozviesť.

 

Piatková streľba v Georgii bola už druhým takýmto incidentom v USA v priebehu niekoľkých hodín. V okrese Pike na severe štátu Ohio predtým niekto zastrelil ôsmich členov jednej rodiny vrátane mladistvej osoby. Páchateľa či páchateľov tamojších vrážd "na spôsob popravy" sa takisto nepodarilo zatiaľ dolapiť, informuje Reuters.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies