Muža po hádke napadol nožom, porezal ho na bruchu

NETKY.SK • 16 November 2013, 17:35 • 2 min
Muža po hádke napadol nožom, porezal ho na bruchu

BRATISLAVA - Podozrivého 55-ročného muža z Bratislavy policajti v krátkom čase po čine na Trnavskej ceste obmedzili na osobnej slobode.

slovakia

left justify in out

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo v piatok (15. 11.) popoludní v blízkosti čerpacej stanice na Trnavskej ceste v Bratislave.

V čase okolo 16.00 hodiny tam mal neznámy páchateľ po slovnej výmene názorov s malým zatváracím nožom v ruke fyzicky napadnúť 28-ročného Bratislavčana. Poškodený muž utrpel rezné poranenie v oblasti brucha, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia.

Podozrivého 55-ročného muža z Bratislavy policajti v krátkom čase po čine na Trnavskej ceste obmedzili na osobnej slobode. Následne ho eskortovali na príslušné oddelenie polície, odkiaľ bol po vykonaní potrebných úkonov prepustený na slobodu.

Vecou sa naďalej zaoberá príslušné oddelenie policajného zboru, poverený príslušník začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

TASR o tom dnes informovala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies