Muža odtiahli z koľajníc pár sekúnd pred príchodom vlaku

NETKY.SK • 11 Máj 2014, 10:09 • 2 min
Muža odtiahli z koľajníc pár sekúnd pred príchodom vlaku

BRATISLAVA - Hodením sa pod vlak na Bojnickej ulici v Bratislave chcel ukončiť svoj život v sobotu večer 35-ročný muž. Bratislavčan si ľahol na koľajnice a čakal na príchod vlaku, plány mu však prekazili policajti a záchranári, ktorí už po ňom v celom okolí pátrali.

slovakia

left justify in out

"Ihneď, čo si všimli na koľajisku ležať muža, sa za ním urýchlene rozbehli. Následne si všimli, že po koľaji smerom k železničnej stanici Vinohrady prichádza vlak, a tak po dobehnutí k mužovi, ktorý v tom čase ležal priečne na koľajach, ho z koľajiska okamžite stiahli," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Asi 30 sekúnd po tom prešiel popri nich vlak. Muža policajti odviedli do sanitky a odovzdali do rúk záchranárov. Bratislavčan je v súčasnosti hospitalizovaný v nemocnici. V čase, keď sa pokúsil o samovraždu, bol podľa Kurucovej už na pohľad zjavne pod vplyvom alkoholu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies