Muža, ktroý znásilnil svoju dcéru už deportovali z Thajska: Je už vo väzení!

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 10:07 • 2 min
Muža, ktroý znásilnil svoju dcéru už deportovali z Thajska: Je už vo väzení!

KOŠICE – Slováka Jozefa Polonca, odsúdeného za znásilnenie svojej dcéry, deportovali v utorok (11.3.) z Thajska na Slovensko. V košickej väznici si začal odpykávať 13,5-ročný trest.

slovakia

left justify in out

Prevoz odsúdeného na Slovensko potvrdilo Prezídium Policajného zboru. Polonca dopravili v utorok letecky na letisko v Košiciach a následne previezli do väzenia. Podľa informácií TASR ide o košický ústav na výkon trestu.
      

Thajská polícia chytila Polonca (1965), na ktorého bol vydaný medzinárodný zatykač, v oblasti Pattaya. Indície o tom, že Polonec sa ukrýva v ázijskej krajine, boli získané ešte minulý rok v rámci spolupráce Národnej ústredne Interpol Bratislava a cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru.
      

Súd uznal Polonca za vinného zo spáchania trestného činu sexuálneho zneužívania a znásilnenia svojej maloletej dcéry (1992). Na základe rozhodnutia Krajského súdu v Žiline je právoplatne odsúdený od marca 2012.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies