Muža, ktorý zrazil mladú mamičku s dieťaťom napadol rozzúrený dav!

NETKY.SK • 13 Február 2018, 07:18 • 2 min
Muža, ktorý zrazil mladú mamičku s dieťaťom napadol rozzúrený dav!

BRNO – Nešťastná dopravná nehoda, pri ktorej zrazil muž mamičku s kočíkom, mala dohru. Rozzúrený dav si podal bezohľadného vodiča.

slovakia

left justify in out

Tento incident sa odohral ešte počas minulého piatka vo večerných hodinách v Brne, no miestna polícia zverejnila detaily nešťastnej dopravnej nehody až teraz. Vodič zrazil mamičku s kočíkom na Bratislavskej ulici a z miesta činu odišiel. Keď sa po pár minútach vrátil okoloidúci sa na neho vrhli.

 

Najprv ho chvíľu prenasledovali, o pár sekúnd ho však dolapili a nič mu nedarovali. Muža strhli na zem a začali biť. Záchranná služba, ktorá promptne dorazila na miesto nehody, našla ženu s poranením hlavy v bezvedomí a ľahko zranenú dcérku v kočíku. Podľa očitého svedka, ktorý býva v tejto mestskej časti uviedol, že na pomoc okamžite pribehli ľudia a začali podávať prvú pomoc. „Začali kričať, panikáriť, ťahali dieťa zo stlačeného kočíka. Na mieste našli odtrhnutú ešpézetku z auta,“ uviedol očitý svedok pre idnes.cz.

 

„Začal utekať, oni ho dobehli a začali tĺcť. Bol okolo neho veľký dav ľudí, hodili ho na zem a kopali do neho,“ informoval ďalší svedok. Napätú situáciu upokojila až privolaná policajná hliadka, ktorá okolnosti vyšetruje. Nehoda sa stala na ulici, kde parkujú autá po oboch stranách, čo výrazne znemožňuje výhľad vodiča, každopádne neoprávňuje odísť z miesta dopravnej nehody a neposkytnúť prvú pomoc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies