Muža, ktorý vyvraždil svoju rodinu vo Philadelphii našli v lese mŕtveho!

NETKY.SK • 17 December 2014, 09:08 • 2 min
Muža, ktorý vyvraždil svoju rodinu vo Philadelphii našli v lese mŕtveho!

WASHINGTON - Telo amerického veterána z Iraku, ktorý je podozrivý zo zastrelenia šiestich členov svojej rodiny v okolí americkej Philadelphie, našli dnes popoludní v lese pri jeho dome.

slovakia

left justify in out

Okresná prokurátorka Risa Vetriová Fermanová potvrdila, že ide o telo 35-ročného Bradleyho Williama Stona z Pennsburgu, hľadaného v súvislosti so smrťou jeho bývalej manželky, jej matky, starej matky, sestry, švagra a 14-ročnej netere, uviedla tlačová agentúra AP.
      

Podľa agentúry DPA bola postrelená ďalšia osoba, ktorá je hospitalizovaná s vážnym zranením, ale v stabilizovanom stave. Manželia sa rozviedli v roku 2009 a viedli spolu boj o to, komu budú ich dve dcéry zverené do starostlivosti. Médiá tvrdia, že dievčatá sú v poriadku. Podľa obžaloby vojnový veterán z Iraku v pondelok na úsvite v priebehu 90 minút zabíjal v troch domoch na predmestí americkej Philadelphie vzdialených niekoľko kilometrov od seba - v mestách Harleysville, Lansdale a Souderton.
      

Do pátrania po strelcovi sa zapojili elitné policajné tímy. Školská správa v oblasti vzhľadom na policajnú akciu nariadila študentom a učiteľom, aby až do odvolania nevychádzali von. Stone bol v rokoch 2002-11 záložníkom námornej pechoty. Slúžil v Iraku a odišiel odtiaľ ako seržant. Bolo to už druhé rozsiahle pátranie po páchateľovi trestného činu v Pensylvánii v uplynulých mesiacoch. V prvom prípade hľadali 48 hodín Erica Freina, ktorý v septembri prepadol a zabil príslušníka štátnej polície.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies