Muža dohrýzol na smrť medveď, čistil mu výbeh

NETKY.SK • 6 November 2012, 07:52 • 2 min
Muža dohrýzol na smrť medveď, čistil mu výbeh

Muža dohrýzol na smrť medveď, čistil mu výbeh - Svet Obeť zrejme spadla a udrela si hlavu alebo iným spôsobom stratila vedomie ešte pred usmrtením. Američana v castingovej agentúre pre divo žijúce zvieratá smrteľne dohrýzol medveď grizly, keď čistil jeho

slovakia

left justify in out

img

Obeť zrejme spadla a udrela si hlavu alebo iným spôsobom stratila vedomie ešte pred usmrtením.

Američana v castingovej agentúre pre divo žijúce zvieratá smrteľne dohrýzol medveď grizly, keď čistil jeho výbeh. Obeť zrejme spadla a udrela si hlavu alebo iným spôsobom stratila vedomie ešte pred usmrtením. Uviedol to dnes cvičiteľ zvierat v agentúre Animals of Montana v Skalnatých horách.

Cvičiteľ Demetri Price z agentúry neďaleko mesta Bozeman v strednej časti štátu Montana označil nedeľnú smrť nemenovaného 24-ročného muža za"tragickú nehodu" - ale nie za útok.

Na obeti sa nenašli žiadne poranenia, ktoré mohli vzniknúť pri sebaobrane, hoci muž mal sprej na ochranu pred medveďmi. Očividne ho však nepoužil.

Úrad šerifa okresu Gallatin nešťastie vyšetruje.

Právnik majiteľa agentúry Animals of Montana pre denník Bozeman Daily Chronicle povedal, že grizlyho museli vo výbehu zabiť, aby odtiaľ obeť dostali.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies