Muž zomrel pri švédskej trojke, rodina za to vysúdila milióny

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 11:17 • 2 min
 Muž zomrel pri švédskej trojke, rodina za to vysúdila milióny

Muž zomrel pri švédskej trojke, rodina za to vysúdila milióny

slovakia

left justify in out

img

Tridsaťjedenročný Martinez z mestečka Lawrenceville v Georgii sa v marci 2009 u lekára Sreenivasulua Gangasaniho sťažoval na bolesť v oblasti hrudníka, ktorá vyžarovala až do ruky. Kardiológ mal podozrenie, že sa mu upcháva tepna a preto nariadil vykonať testy, ktoré mali tento predpoklad potvrdiť alebo vyvrátiť. Martinez však len jeden deň pred vykonaním testov zomrel na infarkt, keď sa oddával sexu s jedným mužom a jednou ženou, ktorá nebola jeho manželkou.

Právnici Rod Edmond a Tricia Hoffler zastupujúci jeho rodinu kardiológa zažalovali za to, že ho neupozornil na riziko takejto aktivity a na súde požadovali ako odškodné päť miliónov dolárov. Súd pripísal otcovi dvoch detí 40-percentný podiel na vlastnej smrti. Väčšinový podiel na jeho úmrtí má ale podľa ich verdiktu kardiológ Gangasani a preto stanovili vyplatiť ako odškodné tri milióny dolárov. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný, právni zástupcovia lekára sa voči nemu odvolali.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona