Muž zo Zborova sa vyhrážal deťom a mladíkovi, že ich zastrelí

NETKY.SK • 16 Október 2014, 11:40 • 2 min
Muž zo Zborova sa vyhrážal deťom a mladíkovi, že ich zastrelí

ZBOROV – V obci Zborov v okrese Bardejov sa 63-ročný Ján vyhrážal deťom a mladíkovi, že mi strelí medzi oči. Jeho konanie ohlásila v utorok (14.10.) na linku 158 matka 12-ročného syna a 16-ročnej dcéry, ktorí vyčíňanie muža zažili.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Prešove Jana Migaľová, 63-ročný muž mal na Ul. obrancov mieru v Zborove najskôr vulgárne nadávať deťom a 19-ročnému mladíkovi, následne spod svetra vybrať plynovú krátku zbraň so slovami, že ich zastrelí a že im strelí medzi oči. Tomu zabránil náhodný okoloidúci občan a vzal mu zbraň z ruky.

 

"Jána zadržala hliadka bardejovského Obvodného oddelenia Policajného zboru. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bardejove na základe uvedených skutočností začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania, pri zákon stanovuje trestnú sadzbu šesť mesiacov až tri roky," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies