Muž zo Spišskej nafúkal takmer tri promile, vypité mal aj tínedžer

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 10:35 • 2 min
Muž zo Spišskej nafúkal takmer tri promile, vypité mal aj tínedžer

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Spišiak nafúkal takmer tri promile, vypité mal aj tínedžer, ktorý navyše šoféroval napriek zákazu. Tridsaťdeväťročného Róberta zastavila hliadka v Letanovciach.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodičovi BMW 325 namerali 1,32 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,75 promile. Skončil v policajnej cele aj s obvinením za jazdu pod vplyvom alkoholu.

 

Pätnásťročného mladíka na Mazde 323 chytili zase policajti na Gorkého ulici v Spišskej Novej Vsi. Chlapec z Jakloviec nafúkal 0,92 promile, nevlastní vodičský preukaz a vo februári dostal 48 mesačný zákaz jazdiť na všetkých druhoch vozidiel. Tínedžer si tak vyslúžil obvinenie z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Trestaná sadzba za takýto čin je až na dva roky, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.



ad;bl



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona