Muž zo Serede schovával drogy v konštrukcii mosta

NETKY.SK • 24 August 2012, 11:21 • 2 min
Muž zo Serede schovával drogy v konštrukcii mosta

Muž zo Serede schovával drogy v konštrukcii mosta - Krimi V konštrukcii mosta cez rieku Váh bola skrýša pre drogy, s ktorými obchodoval 38-ročný muž zo Serede. Teraz je obvinený z drogovej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

imgV konštrukcii mosta cez rieku Váh bola skrýša pre drogy, s ktorými obchodoval 38-ročný muž zo Serede. Teraz je obvinený z drogovej trestnej činnosti. 
      "Hliadka Mestskej polície v Seredi si všimla podozrivý pohyb osôb na moste cez rieku Váh, ktorý spája mesto s obcou Šintava. Plechovú škatuľku s drogami, ktorá bola predmetom obchodu, ukryl páchateľ v konštrukcii mosta, kde ju mestskí policajti našli," informovala dnes TASR krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.
      V škatuľke sa nachádzali papierové skladačky a dve striekačky s obsahom bielej kryštalickej látky. Expertíza ukázala, že v skladačkách sa nachádzal heroín s prímesou kofeínu a paracetamolu na sedem jednorazových dávok drogy a v striekačkách bolo 20 dávok metamfetamínu. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies