Muž zo Sačurova si chcel s nožom v ruke vynútiť sex

NETKY.SK • 25 November 2015, 11:46 • 2 min
Muž zo Sačurova si chcel s nožom v ruke vynútiť sex

VRANOV NAD TOPĽOU - Polícia obvinila 21-ročného muža zo Sačurova (okr. Vranov nad Topľou), ktorý si chcel s nožom v ruke vynútiť sex.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, v pondelok večer pred 20:00 išlo po Ulici osloboditeľov v Sačurove 16-ročné dievča. Keď dievča zbadalo, že za ním ide chlap, začalo utekať, na moste ju však obvinený dobehol a chytil za rameno. Ku krku jej priložil nôž s tým, že chce sex, čo dievča odmietlo.

 

Podľa hovorcu požiadavku zopakoval ešte niekoľkokrát a dievča začalo kričať o pomoc. "Keď jej povedal, aby bola ticho, súhlasila s podmienkou, že odloží nôž, čo aj urobil. Vzápätí využila, že už jej nehrozí nožom, vytrhla sa mu a utiekla. Obvinený ju už neprenasledoval a odišiel," pripomenul Džobanik s tým, že dievča neutrpelo žiadne zranenia. Policajti muža nasledujúci deň zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Na obvineného vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona