Muž zišiel z cesty a narazil do stromu, nehodu neprežil

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 10:08 • 2 min
Muž zišiel z cesty a narazil do stromu, nehodu neprežil

KOŠICE – Tragická dopravná nehoda sa stala na rýchlostnej ceste vedúcej z Košíc do Šace. Ako informoval dôstojník operačného strediska Roman Keruľ, dnes krátko pred pol šiestou v smere z Košíc na Poľov pred čerpacou stanicou auto Peugeot 206 zišlo z cesty a narazilo do stromu.

slovakia

left justify in out

Vodič Miroslav V. (nar. 1965) na mieste zahynul. „Peugeot 206 bol obtočený okolo stromu, pričom vo vozidle sa nachádzala jedna osoba, ktorá už nejavila známky života. Príslušníci osobu z vozidla vyslobodili pomocou hydraulického náradia. Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a opatrenia na zamedzenie uniku prevádzkových kvapalín,“ informoval Keruľ. Okolnosti tragickej nehody vyšetruje polícia.

Košickí hasiči dnes nadránom likvidovali aj požiar opusteného rodinného domu v Myslave na Myslavskej ceste. Ako informoval Keruľ, požiar im nahlásili v noci o trištvrte na tri. Podľa zistení hasičov požiar vypukol v šope a preniesol sa na prístavbu domu a ohrozoval aj susedný dom. Požiar spôsobil škodu za 30 000 eur, hasiči uchránili hodnoty za 60 000 eur. Nebol nikto zranený. Príčinu požiaru určí znalec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies