Muž zhorel v záhradnej chatke v Prakovciach

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 10:17 • 2 min
Muž zhorel v záhradnej chatke v Prakovciach

PRAKOVCE - Uhorené telo muža našli v záhradnej chatke, ktorá sa vznietila z neznámych príčin v Prakovciach v Gelnickom okrese.

slovakia

left justify in out

K zhoreniu chatky došlo v utorok 24. marca okolo 23. hodiny. TASR o tom dnes informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. "V priestoroch chatky bolo nájdené telo uhoreného muža, pri ktorom boli obhorené osobné doklady. Ide pravdepodobne o 51-ročného miestneho muža, ktorý v tejto chatke prespával so súhlasom majiteľa," uviedla Mésarová.

 

Podľa predbežných výsledkov nariadenej súdnej pitvy bolo ako bezprostredná príčina smrti určené udusenie oxidom uhoľnatým uvoľneným pri horení. Pri požiari chatky zhorela aj drevená chatka na susednom pozemku, ktorá slúžila ako sklad pracovného náradia. Požiar poškodil aj ďalšiu chatku v susedstve. Plamene uhasili gelnickí hasiči. Majiteľom vznikla celková škoda približne 5200 eur.

"Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Gelnici v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci," zakončila Mésarová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies