Muž zaútočil na ženu drevenou palicou: Hrozí mu 10 rokov!

NETKY.SK • 15 August 2014, 12:54 • 2 min
Muž zaútočil na ženu drevenou palicou: Hrozí mu 10 rokov!

BRATISLAVA/PREŠOV - Prešovský vyšetrovateľ obvinil vo štvrtok 14. augusta z ublíženia na zdraví a zároveň z výtržníctva 34-ročného muža z obce Chminianske Jakubovany v prešovskom okrese.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej pre agentúru SITA uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, hrozí mu trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. Obvinený v utorok 12. augusta približne o 18:00 v rómskej osade v Chminianskych Jakubovanoch v prítomnosti iných ľudí prišiel za 48-ročnou miestnou ženou a napadol ju drevenou palicou. Udrel ju do tváre, žena spadla na zem a ostala ležať v bezvedomí. Zo zranení sa bude podľa predbežného vyjadrenia lekára liečiť tri mesiace. Na druhý deň polícia útočníka zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia, pričom vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies