Muž zaplatil svoje posledné výživné v minciach. Priviezol ich na vlečke

NETKY.SK • 14 Jún 2021, 08:46 • 2 min
Muž zaplatil svoje posledné výživné v minciach. Priviezol ich na vlečke

Muž vyplatil posledné výživné vyklopením 80 000 mincí na trávnik svojej bývalej partnerky.

slovakia

left justify in out

Avery Sandford z Virgínie tvrdí, že jej otec prišiel k domu jej mamy s vlečkou plnou mincí a niekoľko dní po tom, čo dovŕšila 18 rokov, ich jednoducho vysypal na trávu.

 

img

 

„Je to posledná platba výživného na dieťa,“ vysvetlil otecko nič netušiacej bývalej manželke. 

Dcéra a matka sa však rozhodli z tohto trochu detinského činu urobiť pozitívum, a venovali všetky peniaze miestnej charite.

 

„Práve som mala 18 rokov. Keď som bola v triede, prišiel môj otec. Prenajal si príves. Zastavil pred domom  vysypal všetky mince na trávu a moja mama vyšla a  čudovala sa čo to na jej dvor vysýpa. Nevedela, o koho ide, kým nezakričal, že je to posledná výplata výživného na deti,“ dodala Avery.

 

img

 

Avery priznala, že bola z incidentu rozrušená. „Nejde len o moju matku, ktorú sa snaží uviesť do rozpakov, ale o moju sestru, a sú naštvané, že predtým, ako to urobil, neuvažoval,“ dodala.

 

Prečítajte si: Pomáhal ľuďom zomierať. Vytvoril dokonca zariadenie na eutanáziu

 

Jej mama to dokázala otočiť na dobré a každý cent venovala neďalekému centru pre domáce zneužívanie s názvom Safe Harbor. Odovzdali charite 850 dolárov, ale keď sa správa o incidente rozšírila, ďalší ľudia sa tiež rozhodli darovať peniaze a suma narástla na zhruba 5 000 dolárov.

 

Hovorca charity povedal, že je to jednoducho neuveriteľné. „Myslím si, že Avery a jej matka využili túto skutočne hroznú a ponižujúcu skúsenosť a premenili ju na niečo pozitívne. Pre mňa je to krásna vec, ktorú spolu ako matka a dcéra urobili. Vidíte, predsalen nie sú všetci ľudia zlí," dodal hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies