Muž založil kráľovstvo, aby jeho dcérka mohla byť skutočná princezná

NETKY.SK • 10 Október 2017, 21:36 • 2 min
Muž založil kráľovstvo, aby jeho dcérka mohla byť skutočná princezná

VIRGINIA – Milujúci otec Jeremiash Heaton ukázal nevídanú obetavosť. Svojej dcérke splnil sen, ktorý sa na prvý pohľad mohol zdať úplne nemožný.

slovakia

left justify in out

Príbeh začal v roku 2014. Jeremiashova dcéra Emily mala vtedy 7 rokov a keď sa jedného dňa hrala s otcom, spýtala sa, či sa raz môže stať skutočnou princeznou a on odvetil: „Áno, môžeš.“

 

Dalo mu to veľa práce. Dlho pátral, kým na tejto planéte našiel jedno z posledných neobsadených miest. Potom sa vybral na dlhú cestu z Virginie do Afriky, zapichol vlajku a nárokoval si na pusté územie medzi Egyptom a Sudánom, ktoré si dosiaľ ani jedna z týchto krajín neprivlastnila.

 

img

Foto: Youtube

 

Kus zeme pomenovali Kráľovstvo Severného Sudánu. Rodina bola informovaná, že Emily už treba oslovovať princezná Emily. Nie je to ale bezcitné rozmaznané dievča. Vo svojej zemi chce dosiahnuť, aby mali všetky deti čo jesť. Spolu s jej dvoma bratmi rozmýšľajú, ako jedného dňa tomuto regiónu pomôžu rozvinúť sa.

 

Kráľovstvo Severného Sudánu sa totiž nachádza v nehostinnej púšti regiónu Bir Tawil na  približne 1200 kilometroch štvorcových.

 

img

Foto: Youtube

 

Shelia Carapico, profesorka politológie a medzinárodných štúdií na univerzite v Richmonde, uviedla, že nárok rodiny na toto územie budú musieť uznať ostatné africké národy, OSN alebo iné skupiny. Tento proces sa môže ťahať veľmi dlho. K úplnému zhmotneniu tohto krásneho sna môže stáť omnoho viac politických prekážok. Rodina však stále nádej má.

 

"Ten istý proces (ovládnutie územia) sa robieval už tisíce rokov. Výnimkou je, že toto kráľovstvo vzniklo kvôli láske," vysvetlil pán Heaton.

 

Či už rodina územie oficiálne získa alebo nie, hlavným zámerom otca bolo, aby svojej dcére dokázal, že splní sľuby, ktoré jej dá a že všetko je možné, keď sa chce.

 

"Myslím, že na svete je veľa lásky. Chcem, aby moje deti vedeli, že pre nich urobím absolútne čokoľvek," povedal.

 

img

Princezná Emily

Foto: Youtube



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona