Muž zabil vo verejnom dome 12 ľudí

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 15:27 • 2 min
Muž zabil vo verejnom dome 12 ľudí

BAGDAD - Neznámy útočník zastrelil v stredu v bagdadskom verejnom dome najmenej sedem žien a päť mužov, uviedli zdravotníci a predstavitelia bezpečnosti. Útok sa stal vo východnej časti mesta, kde sa nachádza viacero verejných domov. Detaily streľby zatiaľ nie sú známe.

slovakia

left justify in out

Islam, náboženstvo väčšiny irackého obyvateľstva, zakazuje konzumáciu alkoholu a prostitúciu. Počas zvyšujúceho sa počtu násilností v posledných mesiacoch zomrelo podľa agentúry AFP v máji v Iraku 399 ľudí. Vyhrotenie situácie vyvoláva obavy zo zopakovania situácie z rokov 2006 a 2007, keď si strety medzi šiitmi a sunnitmi vyžiadali tisíce obetí. Násilnosti zastavil až zásah americkej armády, ktorá sa však už z krajiny stiahla. Od začiatku roka každý mesiac zomrie v krajine následkom útokov približne 200 ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona