Muž zabil v Kórei svoju manželku, dve deti a napokon aj seba

NETKY.SK • 21 September 2015, 09:24 • 2 min
Muž zabil v Kórei svoju manželku, dve deti a napokon aj seba

SOUL - Päťdesiatdvaročný Juhokórejčan zabil svoju manželku a dve deti a napokon sám spáchal samovraždu. Oznámila to tlačová agentúra Jonhap s odvolaním sa na miestne úrady.

slovakia

left justify in out

K tragédii došlo v priestoroch denného centra na juhokórejskom ostrove Čedžu, kde rodina bývala. Páchateľ bližšie nešpecifikovanou zbraňou usmrtil svoju 40-ročnú manželku (riaditeľku centra) a jej dve deti z prvého manželstva vo veku 11 a 14 rokov.

 

Polícia zatiaľ nepozná motív zločinu, podľa svedectiev príbuzných však pár v poslednom čase zápasil s rodinnými problémami. Vyšetrovatelia nepredpokladajú cudzie zavinenie.

 

Po spáchaní vraždy sa muž obesil na zábradlí schodiska budovy. Jeho telo našla jedna z pracovníčok centra, ktorá privolala políciu. Trojicu obetí policajti našli až pri následnej prehliadke bytu rodiny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies