Muž zabil svoju ženu pred očami detí a fotky jej mŕtveho tela posielal priateľom: Dostal doživotie

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 06:30 • 2 min
Muž zabil svoju ženu pred očami detí a fotky jej mŕtveho tela posielal priateľom: Dostal doživotie

BARNSTABLE - Súd v americkom štáte Massachussets odsúdil v pondelok na doživotie bez možnosti prepustenia muža, ktorý vo februári minulého roku ubodal na smrť svoju ženu, vzápätí jej mŕtve telo odfotografoval a tieto snímky posielal svojim priateľom.

slovakia

left justify in out

Pripojil k nim text, v ktorom sa priznal k vražde a pýtal sa, či by sa niekto nemohol postarať o ich dve deti. Dcéra Mary a Christophera Fratantoniovcov mala v čase útoku šesť a ich syn dva roky, pričom minimálne syn bol dokázateľne aj svedkom vraždy, keďže sa nachádza na jednej z inkriminovaných fotografií.

Páchateľ na súde argumentoval tým, že jeho nebohá žena bola "krutá, panovačná a márnotratná". Jeho obhajca sa pokúšal o zníženie trestu s odôvodnením, že páchateľ mal v čase útoku psychické problémy, súd však tieto tvrdenia neobmäkčili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies