Muž zabil svoju ženu počas toho, ako tvrdo spal

NETKY.SK • 6 September 2017, 10:18 • 2 min
Muž zabil svoju ženu počas toho, ako tvrdo spal

Americká polícia vyšetruje prípad kurióznej vraždy, ktorú si hlavný podozrivý vôbec nepamätá, pretože spal.

slovakia

left justify in out

V meste Raleigh v americkom štáte Severná Karolína sa odohrala záhadná vražda. Dispečer na tiesňovej linke dostal telefonát, v ktorom sa muž priznával k zabitiu svojej manželky.  Vydesený hlas oznamoval, že na podlahe jeho domu leží dobodaná žena a že ju pravdepodobne usmrtil on sám, no vôbec si to nepamätá, pretože tvrdo spal.

 

Muž na tiesňovú linku zavolal o jednej ráno a popisoval situáciu, že sa prebral z tvrdého sna a zbadal svoju ženu ležať na zemi v kaluži krvi. Uviedol, že pred, ako si ľahol do postele užil lieky na spanie a vďaka nim si vôbec nepamätá, čo sa odohralo. Na vraždu vraj nemal žiaden dôvod.

 

Časť telefonického hovoru, ktorý polícia uverejnila, prebehol takto:

„Myslím, že som zabil moju...,“ hovorí muž.

„Čo tým myslíte, čo sa stalo?“ zisťoval operátor.

„Mal som sen, potom som rozsvietil a ona je mŕtva na podlahe!“

„Ako?“ dopytoval sa dispečer.

„Mám na sebe krv a na posteli je zakrvavený nôž. Myslím, že som to urobil! Nemôžem uveriť, že som to urobil! Nemôžem uveriť, že som to urobil!“

 

Policajt zmätenému mužovi položil niekoľko ďalších otázok, aby sa uistil, či je žena naozaj mŕtva. V závere telefonátu sa pravdepodobný vrah v dôsledku úzkosti rozplakal a hovoril, že jeho žena si to nezaslúžila, že si vôbec nič nepamätá, len to, ako si zobral lieky na spanie a potom sa prebudil na to, že sa mu sníval zlý sen.

 

Polícia tento zvláštny prípad vyšetruje. Muž, ktorý na tiesňovú linku zavolal a označil sa ako vrah, nemá totiž žiaden predchádzajúci záznam v trestnom registri a bol vyštudovaný teológ. Podľa informácii okolia sa s manželkou vzali pred necelým rokom a žili usporiadaný rodinný život.

 

Vrah je momentálne vo väzbe a nesmie byť prepustený na kauciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies