Muž z Ružomberka sa 5 rokov úspešne vyhýbal väzeniu. Odhalilo ho prihlásenie do karantény

NETKY.SK • 8 Apríl 2021, 10:50 • 2 min
Muž z Ružomberka sa 5 rokov úspešne vyhýbal väzeniu. Odhalilo ho prihlásenie do karantény

Viktora z Ružomberka hľadala polícia 5 rokov kvôli tomu, že bol odsúdený z krádeže. Muž spravodlivosti neunikol a prezradilo ho poctivé dodržiavanie karantény v aktuálnej pandemickej situácii.

slovakia

left justify in out

Ako informovala polícia na sociálnej sieti, polícia pátrala po Viktorovi od roku 2016, vtedy 25-ročný muž zámerne nepreberal zásielky a jeho následné kroky viedli do zahraničia. Po piatich rokoch sa rozhodol vrátiť domov a dobrovoľne sa zaregistroval do domácej karantény. Treba uznať, že opatrenia dodržal do bodky. 

 

PÄŤ ROKOV BOL NA ÚTEKU: PREZRADILO HO POCTIVÉ DODRŽANIE KARANTÉNY "Za dobrotu na žobrotu" si mohol povedať Viktor z...

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Štvrtok 8. apríla 2021


Policajti pravidelne kontrolujú dodržiavanie domácej karantény osôb, ktoré prišli zo zahraničia. O to väčšie bolo ich prekvapenie, keď zistili, že do domácej karantény na určitej adrese v Ružomberku sa prihlásil roky hľadaný Viktor, kde ho pri osobnej návšteve aj našli. Viktor bol ešte v ten istý deň eskortovaný do väzenia," uvádzajú policajti na sociálnej sieti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies