Zviera v ľudskej koži: Brazílčan vraždil pre potešenie a adrenalín, zabil 42 ľudí!

NETKY.SK • 12 December 2014, 08:52 • 2 min
Zviera v ľudskej koži: Brazílčan vraždil pre potešenie a adrenalín, zabil 42 ľudí!

RIO DE JANEIRO - Muž, ktorého zatkla polícia v brazílskom Riu de Janeiro pre podozrenie z vraždy, sa priznal, že za uplynulé desaťročie zabil celkovo 42 ľudí.

slovakia

left justify in out

To z neho robí potenciálne jedného z najhorších masových vrahov krajiny. Dvadsaťšesťročný Sailson José das Graças, ktorého zadržali v stredu, novinárom na policajnej stanici povedal, že vraždil pre potešenie a s tým súvisiaci adrenalín. Uviedol tiež, že pracoval aj ako nájomný vrah. Medzi jeho obeťami boli traja muži, ktorých zabil na objednávku. Podľa vlastných slov však sám preferoval biele ženy, ktoré uškrtil. Zabil však aj jedno dvojročné dieťa.

 

"Čakal som na príležitosť vlámať sa do domu a vraždiť," povedal das Graças novinárom. Dodal, že svoje obete často mesiace sledoval, než sa k činu odhodlal. "Ak by som to nespravil, bol by som nervózny a šiel by som loviť" iné obete, uviedol das Graças, ktorý so životom kriminálnika začal už ako 15-ročný zlodej. Prvú vraždu mal spáchať o dva roky neskôr, pričom jeho žena údajne o jeho konaní vedela. 

 

Podľa expertov je das Graças psychopat, ktorý si užíva terajší záujem médií. Varovali preto, že jeho slová treba dôkladne preveriť. Polícia však tvrdí, že je presvedčená o pravdivosti jeho výpovedí a momentálne ich spája s kriminálnymi záznamami z minulosti. V prípade štyroch zločinov už našli zhodu. Polícii das Graças tiež povedal, že ak sa niekedy dostane z väzenia, bude vraždiť znovu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona