Muž z Prievidzského okresu násilím pýtal peniaze od svojej matky

NETKY.SK • 28 September 2015, 14:54 • 2 min
Muž z Prievidzského okresu násilím pýtal peniaze od svojej matky

PRIEVIDZA - Zo zločinu lúpeže obvinil prievidzský policajný vyšetrovateľ 22-ročného muža z okresu Prievidza.

slovakia

left justify in out

"Obvinený od konca augusta až do 22. septembra opakovane žiadal od svojej matky peniaze, pričom išlo o menšie sumy, a to od 15 do 20 eur," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Ako uviedla, muž na svoju matku pri tom, ako od nej pýtal peniaze a ona mu ich odmietla dať, aj viackrát fyzicky zaútočil. "Počas jeho posledného skutku, 22. septembra večer sotil matku tak, že spadla na zem a narazila si lakeť, rameno, mala pomliaždenú hrudnú chrbticu a hlavu v zátylku. Potom ju poslal do bankomatu, aby išla peniaze vybrať, čo aj spravila. Jej zranenie si vyžiadalo lekárske ošetrenie so zatiaľ neurčenou dobou práceneschopnosti a obmedzenia na bežnom spôsobe života," ozrejmila.

 

Konanie svojho syna žena oznámila na polícii a obvinený je na základe rozhodnutia sudcu Okresného súdu v Prievidzi z 26. septembra stíhaný väzobne. "Za tento skutok, ak ho súd uzná vinným, mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov," dodala Antalová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona