Muž z okresu Považská Bystrica sa vyhrážal,že postrieľa polovicu dediny

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 10:40 • 2 min
Muž z okresu Považská Bystrica sa vyhrážal,že postrieľa polovicu dediny

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Považskobystrickí policajti obvinili 35-ročného muža z okresu Považská Bystrica z prečinu nebezpečného vyhrážania.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený sa v nedeľu (3.4.) ráno v kuchyni rodinného domu vyhrážal svojej 65-ročnej matke. Položil na stôl škatuľku s nábojmi a vyhrážal sa jej a bratovi, že postrieľa polovicu dediny a potom zastrelí aj seba. V ruke držal ďalekohľad na pušku.

 

"Matka s bratom mali strach o svoj život a zdravie. Obava bola opodstatnená, keďže muž bol už štyrikrát súdne trestaný. V minulosti strelnou zbraňou usmrtil dvoch ľudí. Preto jeho vyhrážky nebrali na ľahkú váhu. Sudca Okresného súdu v Považskej Bystrici rozhodol o väzobnom stíhaní," doplnila policajná hovorkyňa s tým, že obvinený môže stráviť za mrežami až tri roky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies