Muž z Lučenca zavraždil svoju družku, hrozí mu doživotie

NETKY.SK • 26 Január 2018, 12:13 • 2 min
Muž z Lučenca zavraždil svoju družku, hrozí mu doživotie

Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil policajný vyšetrovateľ muža, ktorý v noci zo stredy na štvrtok zavraždil svoju družku.

slovakia

left justify in out

V skelete budovy oproti ubytovni na Rúbanisku II v Lučenci došlo k dráme s tragickým koncom. Mladý, iba 24-ročný miestny muž  tam úmyselne usmrtil svoju 26-ročnú družku, pochádzajúcu tiež z Lučenca. 

 

"Po predchádzajúcej vzájomnej slovnej hádke a pod vplyvom alkoholu ju opakovane udieral päsťami do tváre, opakovane ju kopal do hlavy, trupu a brucha, pričom útok zintenzívnil, keď jej poskákal po hlave aj po prednej strane trupu. Spôsobil jej zranenia na následky ktorých zomrela," informovala Netky.sk banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ umiestnil obvineného do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento závažný zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies