Muž z Číny dostal za 16 znásilnení neplnoletých dievčat trest smrti

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 15:03 • 2 min
Muž z Číny dostal za 16 znásilnení neplnoletých dievčat trest smrti

PEKING - Na trest smrti odsúdili dnes na východe Číny muža obžalovaného zo sériového znásilnenia 16 neplnoletých dievčat, s ktorými sa väčšinou zoznámil tak, že sa na sociálnych sieťach sám vydával za dievča.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra Reuters.
     

Wang Junga (40) zadržala polícia v roku 2012 v provincii An-chuej a obvinila ho, že od roku 2009 znásilnil dievčatá vo veku 12-16 rokov.
     

"Nezamestnaný Wang Jung sa na sociálnych sieťach, ako sú QQ a WeChat, vydával za rôzne ženy, aby sa zoznámil so školáčkami, ktoré potom vylákal na stretnutie. Obeť následne odviedol do hotela, kde ju znásilnil," napísala agentúra Sinchua.
     

Začiatkom marca poslal súd na tri roky do väzenia aj Wangovu neplnoletú spoločníčku. Tá tvrdila, že ju Wang pod hrozbu násilia nútil, aby pre neho vyhľadávala dievčatá. Jej úlohou bolo získať si dôveru vytipovaných dievčat a priviesť ich do hotela.
     

Napriek tomu, že v súčasnosti sa všetky rozsudky smrti automaticky posielajú na schválenie čínskemu najvyššiemu súdu, Wanga vzhľadom na povahu jeho zločinu popravia.
     

V januári popravili v Číne muža, ktorý v pivnici svojho domu násilím zadržiaval šesť sexuálnych otrokýň, z ktorých dve zabil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona