Muž vyzerá ako chodiaci negatív. Môže za to aj zákerná choroba

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 14:50 • 2 min
Muž vyzerá ako chodiaci negatív. Môže za to aj zákerná choroba

Adam Curlykale vzbudzuje záujem už na prvý pohľad. Svoj vzhľad si totiž nechal upraviť tak, že svetlé časti tela má vďaka rozsiahlym tetovaniam najtmavšie a naopak.

slovakia

left justify in out

Adam Curlykale (32) sa narodil v Rusku, vyrastal v Poľsku a teraz žije v hlavnom meste Anglicka, píše server Novinky.cz. Tetovaním si nechal pokryť už 90 percent svojho tela vrátane očí a rozhodne s tým nechce prestať.

 

Okrem tetovania, ktoré zaberá celú jeho tvár, uňho zaujmú aj fúzy, ktoré si prefarbil na bielo. Jeho fotky na sociálnych sieťach potom vyzerajú, ako keby použil negatív. 

 

Tetovanie však nie je otázkou umenia, ale spôsobu, vďaka ktorému sa vyrovnáva sám so sebou. Keď mal 22 rokov, diagnostikovali mu rakovinu hrubého čreva. Aj keď sa vyliečil, choroba sa podpísala na jeho vzhľade. 

 

Mesiace podstupoval chemoterapiu, rádioterapiu, molekulárnu terapiu a terapiu bunkovými kmeńmi, čo vyústilo v čiastočné zmiznutie kožného pigmentu. V Poľsku vraj mal kvôli tomu problémy zapadnúť do spoločnosti, čo viedlo k následným depresiám. Priznal, že premýšľal aj o samovražde.

 

Vyslobodilo ho až tetovanie. "Umožnilo mi objaviť samého seba. Cítim sa vďaka nemu opäť krásny," povedal a priznal, že veľa ľudí sa s jeho zjavom nestotožňuje. Druhým dychom však dodal, že mu na tom nezáleží, pretože je vďaka tomu opäť šťastný.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies