Muž vylúpil stávkovú kanceláriu, polícia po ňom pátra

NETKY.SK • 7 November 2014, 18:16 • 2 min
Muž vylúpil stávkovú kanceláriu, polícia po ňom pátra

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pátrajú po neznámom ozbrojenom páchateľovi lúpeže v stávkovej kancelárii na Cyprichovej ulici v bratislavskej Rači. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa bratislavskej polície Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Podľa polície páchateľ vošiel do stávkovej kancelárie približne o 16:50 a od pracovníčky, ktorej sa vyhrážal zbraňou, žiadal peniaze. Žena mu ich dala, polícia však zatiaľ sumu nevie. Páchateľ následne ušiel na neznáme miesto. V čase lúpeže sa v stávkovej kancelárii nenachádzal žiaden klient a nikto sa nezranil. 

Páchateľ mal krátku strelnú zbraň, bol vysoký asi 180 centimetrov a strednej postavy. Oblečenú mal sivú bundu s kapucňou, tmavý šál a na očiach slnečné okuliare. Akékoľvek informácie o páchateľovi môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies