Muž vykradol herňu plynovou zbraňou

NETKY.SK • 22 November 2013, 12:17 • 2 min
Muž vykradol herňu plynovou zbraňou

BRATISLAVA/LUČENEC - Polícia obvinila zo zločinu lúpeže 26-ročného muža z Lučenca, ktorý vo štvrtok 21. novembra lúpežne prepadol herňu v Lučenci.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, do herne vstúpil zamaskovaný čiernou šatkou na tvári a kapucňou a v ruke držal plynovú zbraň. Pribehol k barovému pultu a krupierovi povedal, že je to prepad. Namieril na neho pištoľ, chytil ho za golier a ťahal ho do vedľajšej miestnosti s hracími automatmi, kde opätovne mieril na neho zbraňou. Vtlačil ho do toalety a vrátil sa do baru. Prehľadal priestor za barom a vzal peniaze. Pri odchode odpojil elektrinu a krupiera zamkol v herni kľúčmi, ktoré našiel za barovým pultom. Krupierovi nespôsobil žiadne zranenia. Krádežou vznikla spoločnosti z Bratislavy škoda viac ako 840 eur. Polícia už páchateľa zadržala a po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Obvinený v minulosti nebol súdne trestaný a k tomuto zúfalému činu ho údajne priviedli finančné problémy. Keďže sa skutku dopustil závažnejším spôsobom, so zbraňou, za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies