Muž vykradol banku, aby zaujal Taylor Swift

NETKY.SK • 11 Apríl 2018, 14:00 • 2 min
Muž vykradol banku, aby zaujal Taylor Swift

BRATISLAVA - Istý muž vykradol v americkom štáte Connecticut banku, aby zaujal speváčku Taylor Swift. Brucea Rowleyho zatkli minulý týždeň v meste Ansonia po tom, ako sa k činu sám priznal. Podľa policajnej správy sa páchateľ vyjadril, že je do 28-ročnej interpretky zamilovaný.

slovakia

left justify in out

Rowley podľa policajtov vošiel do banky a od bankového úradníka požadoval peniaze. Údajne sa mu pritom nevyhrážal a neukazoval mu ani žiadnu zbraň. Úradník mu napriek tomu dal bližšie neurčené množstvo peňazí. Rowley sa priznal, že následne išiel k speváčke domov a niektoré z peňazí jej hodil cez plot, ona tam však nebola. Či muž naozaj k domu Swift išiel, policajti prešetrujú.

 

Páchateľovmu zatknutiu predchádzala naháňačka so štátnymi policajtmi z Rhode Islandu, ktorí ho sledovali naspäť do Connecticutu. Rowley pri vypočúvaní podľa policajnej správy tiež okrem iného uviedol, že chcel časť ukradnutých peňazí darovať policajnému zboru v Ansonii.

Muža obvinili z lúpeže druhého stupňa a krádeže štvrtého stupňa. V súčastnosti je vo väzbe s možnosťou prepustenia na kauciu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona