Muž vtrhol na mestskú radu, zastrelil troch ľudí!

NETKY.SK • 6 August 2013, 09:33 • 2 min
Muž vtrhol na mestskú radu, zastrelil troch ľudí!

LEHIGTON - V budove mestskej rady Lehigtonu v severovýchodnej Pennsylvánii došlo dnes k streľbe, pri ktorej zomreli traja ľudia. Agentúre Reuters to potvrdil zástupca miestnej polície.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorého polícia identifikovala ako 59-ročného Rockneho Newella, vošiel do budovy mestskej rady, kde sa práve konalo zasadanie zastupiteľstva. Niekoľkokrát vystrelil cez stenu, potom vtrhol do zasadacej miestnosti a postrelil troch ľudí. Napokon ho premohli dvaja účastníci zasadania, ktorí proti nemu použili jeho vlastnú zbraň, povedal očitý svedok incidentu.

Štátna polícia uviedla, že v čase streľby sa v miestnosti nachádzalo 15 až 18 miestnych obyvateľov a predstaviteľov mesta. Dvaja z postrelených zomreli na mieste, tretí po prevoze do nemocnice.

Budova mestského zastupiteľstva sa nachádza len kúsok od Newellovej nehnuteľnosti, ktorá sa pravdepodobne stala príčinou streľby. Orgány mesta mu ju pre zanedbaný stav chceli vyvlastniť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies