Muž vrazil s vojenským vozidlom do supermarketu v Rusku

NETKY.SK • 10 Január 2018, 17:18 • 2 min
Muž vrazil s vojenským vozidlom do supermarketu v Rusku

MOSKVA - Neznámy muž vrazil v stredu obrneným transportérom do supermarketu v Murmanskej oblasti v Severozápadnom federálnom okruhu Ruska. Informovala o tom agentúra DPA, podľa ktorej zistení bol motívom jeho činu pokus o krádež fľaše vína.

slovakia

left justify in out

Krátko po náraze si jeden zo zamestnancov obchodu všimol, že útočník sa pokúša ukradnúť fľašu, Muža následne chytili, povedal v telefonickom rozhovore predavač zo supermarketu v meste Apatity. Incident sa stal v skorých ranných hodinách, keď je predaj alkoholu zakázaný, uviedlo miestne periodikum HibInform.

 

Podľa výpovede predavača pre DPA sa muž na prvý pohľad nezdal byť pod vplyvom alkoholu. Regionálna tlačová agentúra FlashNord informovala, že muž mal problém s riadením vozidla a pred nárazom do výkladu supermarketu vrazil do iného auta.

 

Muž ukradol vozidlo z neďalekej vojenskej základne štátnych polovojenských zložiek. Obchod by mali uviesť do prevádzky po oprave zničenej fasády ešte v stredu. Regionálna polícia sa k zmienenému incidentu bezprostredne nevyjadrila.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies