Muž v záchvate žiarlivosti zabil šesť ľudí v Číne

NETKY.SK • 4 Február 2014, 07:46 • 2 min
Muž v záchvate žiarlivosti zabil šesť ľudí v Číne

Peking 4. februára (TASR) - Čínska polícia zatkla muža, ktorý v predvečer osláv začiatku lunárneho nového roku zabil v záchvate žiarlivosti šesť ľudí. Informovala o tom dnes agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Údajného vraha Šao Cung-čchiho (38) zadržala polícia v pondelok po tom, čo štyri dni unikal pred spravodlivosťou. Podľa polície Šao zabil dvoch mužov, ktorých podozrieval z pomeru so svojou manželkou, ich partnerky, dvoch maloletých chlapcov a staršieho muža. 
     
K vraždám došlo v piatok, v predvečer začiatku nového lunárneho roku, keď čínske rodiny spoločne hodujú a odpaľujú ohňostroje. Vrah aj jeho obete pochádzali z okresu Tcheng-čcheng v provincii Jün-nan.
     
Hovorca okresu Tcheng-čcheng uviedol, že ako vražednú zbraň použil Šao poloautomatickú pušku. V dôsledku prísnej kontroly zbraní a streliva sú vraždy strelnými zbraňami v Číne pomerne ojedinelé.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies