AKTUALIZOVANÉ Rukojemnícka dráma sa skončila: Polícia zatkla muža, ktorý zajal zamestnancov v Newcastli

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 14:19 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Rukojemnícka dráma sa skončila: Polícia zatkla muža, ktorý zajal zamestnancov v Newcastli

NEWCASTLE - Polícia v anglickom Newcastli zatkla muža, ktorý dnes ráno prepadol úrad práce a tamojších zamestnancov držal ako rukojemníkov.

slovakia

left justify in out

Páchateľa, ktorý mal pri sebe nôž, zadržali a odviezli do väzby po tom, ako všetkých zajatých ľudí pustil bez zranení na slobodu. Muž bol v budove úradu práce v mestskej časti Byker približne od 8:00 miestneho času (9:00 SELČ), pričom rukojemníkov v nej držal do 10:20 (11:20 SELČ).

Ako informuje BBC, podľa skorších policajných správ mal muž pri sebe údajne aj výbušninu, čo momentálne v budove prešetrujú odborníci na likvidáciu bômb. Podľa zástupcov zákona bol páchateľ na úrade známy a prípad riešia ako samostatný incident. "Polícia si je po nedávnych teroristických útokoch v Manchestri a Londýne vedomá množstva obáv spojených s pretrvávajúcou situáciu v Bykeri. Momentálne nemáme žiadne informácie, ktoré by naznačovali, že ide o teroristický útok," uvádza sa vo vyhlásení.

 




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona