Muž v Bratislave mal ukradnúť tašku a neoprávnene vybrať 2000 eur

NETKY.SK • 25 September 2018, 16:25 • 2 min
Muž v Bratislave mal ukradnúť tašku a neoprávnene vybrať 2000 eur

BRATISLAVA – Polícia v Bratislave vyšetruje okolnosti prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí a inej platobnej karty.

slovakia

left justify in out

V tejto súvislosti sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža, ktorého zachytila kamera a mohol by prispieť k objasneniu tejto trestnej činnosti. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Doposiaľ neznámy páchateľ mal podľa polície 27. augusta v noci od 2.35 do 3.05 h v priestoroch trolejbusu bratislavskej MHD nočnej linky N72 odcudziť tašku s peňaženkou. Prostredníctvom platobnej karty, ktorá sa nachádzala v peňaženke, mal následne neoprávnene vybrať 2000 eur.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na fotografii, môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies